Híreink | DALMATRANSZ - költöztetés országosan, Budapesten
Twitter
Tweets by Dalmatransz_hu
Facebook
Költöztetés, szállítás, fuvarozás, Budapest
06 70 600 70 10
Kérjen ingyenes visszahívást!


Advices

- You should think it over that you would like to do the in- and out packing or our colleague should do it.


- In advence you should consult with your neighbours about the useing of the elevator under the moving.


- That is an advantage, if you reserve for our truck 2-3 car's park place in both 2 addresses.


- If there are fragile values in the boxes you should mark it on the boxes.


- It is worth to pack the fragile items in newspaper, before place them in the box.

- Should be taken out your clothes, papers, decorative objects from cuopboard and you should stuck wardrobe's door with adhesive tape.


- Easy things (clothes, blankets, etc) wrap into a large box or bag.


- You should strongly seal the boxes to avoid unwanted opening during the transporting


- Small plans should be placed into a boksz to avoid any injury during the transport.


- You should put the heavy books, objects into the small boksz. to make the moving of it easier.

- An advantage, if there are two people under the moving, who can help us (to show what to move, to guard the truck).


- If necesary you should call specalist person who can disassemble the household appliances and electronic goods.


- Technical articles if possible pack into it's own box.


- Bagged, boxed items should be marked as to show which room it goes to.


- Your documents,value (jewelry, cash) is proposed put into in a separate bag.Költöztetési híreink

Költöztetés gördülékenyen és biztonságosan!

Költöztetés gördülékenyen és biztonságosan!

Hosszú évek után elhagyja szeretett otthonát, és új, nagyobb házba költözik családjával? Ha profi, tapasztalt és megbízható budapesti költöztetÅ‘ céget keres, nálunk a lehetÅ‘ legjobb helyen jár! 


Tovább >>

Költöztető cégünk Budapesten időhúzás nélkül oldja meg a költöztetést!

Költöztető cégünk Budapesten időhúzás nélkül oldja meg a költöztetést!

A költözés nem egy emberes feladat, de nem is kettÅ‘. Fontos a felkészült, rutinos és profi költöztetÅ‘ csapat megléte, akik teljesíteni tudják a megrendelÅ‘k elvárásait. 


Tovább >>

Bútorszállí­tás Budapesten - bí­zza ránk magát, ha új ágyat vásárolt!

Az év elején a legtöbben könnyebben hajlamosak változtatni egy kicsit. Sokan ilyenkor új külsÅ‘vel ajándékozzák meg magukat, mások átrendezik a lakást, esetleg új berendezéseket vásárolnak. Ön úgy döntött, hogy most már tényleg lecseréli a régi ágyát, amit szeretett ugyan, de sajnos már ki van feküdve? Ne habozzon tovább, válasszon kedvére új fekhelyet, és bízza ránk a bútorszállítást Budapesten!


Tovább >>

Lakossági költöztetés profin - válasszon minket 2020-ban is!

Egy új év mindig hoz valami változást, sokaknál ez a költözést jelenti. Ön is új lakást vásárolt, esetleg másik albérletbe költözik? Bármelyik is legyen, fontos, hogy megbízható cég segítségét kérje. A legjobb, ha hozzánk fordul, hiszen munkatársainkra 2020-ban is számíthat, a lakossági költöztetést idén is a tÅ‘lünk megszokott precizitással fogjuk végezni! 


Tovább >>

Belföldi és nemzetközi fuvarvállalás - ha külföldre költözne

Az Európai Uniós tagságunk életbe lépése óta folyamatosan hagyják el az emberek Magyarországot, hogy máshol próbáljanak szerencsét; van, amikor többen, van, amikor kevesebben, ám minden évben vannak olyanok, akik külföldön szeretnék folytatni az életüket. A belföldi és nemzetközi fuvarvállalás nemzetközi része nekik jelent komoly segítséget.


Tovább >>

Költöztetés Budapesten - bí­zza ránk magát!

Manapság számos költöztetÅ‘ cég áll rendelkezésünkre, amelyek közül nem könnyű választani, ha egyikkel sincs még tapasztalatunk. 


Tovább >>

Belföldi és nemzetközi fuvart is vállalunk!

A belföldi és nemzetközi fuvarvállalás a legtöbb cégnél nem elérhetÅ‘ szolgáltatás, ám mi a kivételek közé tartozunk. Nekünk nem jelent problémát az, ha külföldre kell mennünk, hiszen mind autóink, mind sofÅ‘rjeink felkészültek a hosszabb utakra is!

 


Tovább >>

Minden fővárosi lakónak nyitott budapesti költöztetés gyorsan, kiszámí­tható költségekkel

Minden fővárosi lakónak nyitott budapesti költöztetés gyorsan, kiszámí­tható költségekkel

Ha az, amit keres, megbízható budapesti költöztetés, akkor ennél jobb helyen nem is járhatna! Az alábbiakban szeretnénk kicsit kibontani, miért tudjuk bátran ajánlani magunkat.


Tovább >>

Az árkalkulátorral tisztább képet kap dí­jszabásunkról!

Az árkalkulátorral tisztább képet kap dí­jszabásunkról!

Miért válassza a Dalmatranszt, ha költözködés, bútorszállítás elÅ‘tt áll? Erre pontosan 10 nyomós érvet tudunk felsorolni, de ha ez nem lenne elég, most itt van plusz egy ok arra, hogy minket bízzon meg a költöztetéssel!


Tovább >>

Milyen előnyökkel jár, ha költöztető cégünk segí­tségét veszi igénybe?

Milyen előnyökkel jár, ha költöztető cégünk segí­tségét veszi igénybe?

Az emberek többségén kisebb pánikhangulat lesz úrrá, amikor költözniük kell, hiszen hirtelen azt sem tudják hova kapjanak, ráadásul a méretesebb berendezéseik látványa nem könnyíti meg a helyzetüket. Aggodalomra semmi ok, ugyanis a megoldás ebben az esetben az, hogy vegyék igénybe költöztetÅ‘ cégünk segítségét, hiszen ez számtalan elÅ‘nnyel jár!


Tovább >>

Fontos szempontok belföldi költöztetés során: a biztonság

Fontos szempontok belföldi költöztetés során: a biztonság

Sokan költözésnél nem is nagyon foglalkoznak mással, mint hogy a régi ház berendezései minél gyorsabban megérkezzenek az új helyszínre. Pedig hiába jutnak el az új lakásba a régi otthon szeretett kellékei rekord idÅ‘ alatt, ha a folyamat során megsérülnek vagy esetleg akár teljesen használhatatlanná válnak. A belföldi költöztetés legfontosabb pontja így nem más, mint a biztonság, a költöztetÅ‘ktÅ‘l pedig nem lehet kevesebbet elvárni, mint hogy a lehetÅ‘ legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal dolgozzanak.


Tovább >>

Költöztetés Budapesten, gyorsan és egyszerűen? Velünk lehetséges!

Költöztetés Budapesten, gyorsan és egyszerűen? Velünk lehetséges!

Új otthonunkat tervezgetni mindig izgalmas, azonban a költözés már kevésbé élvezetes, legfÅ‘képp a fÅ‘városban, ugyanis Budapesten mindig történik valami. Az autósoknak folyamatosan az útlezárásokkal és a dugókkal kell megküzdeniük, így nem csoda, ha a budapesti költöztetés, felkészületlenül, aggodalomra ad okot.


Tovább >>

Nem érnek rá a barátok? Válasszon minket költöztetéshez Budapesten!

Nem érnek rá a barátok? Válasszon minket költöztetéshez Budapesten!

Költözésnél minden segítÅ‘ kéz jól jöhet. Általában sok bútort, ruhát és egyéb holmit kell kiválogatni, becsomagolni, cipelni és elszállítani. A barátokat, ismerÅ‘söket szokás megkérni, hogy segítsenek ilyen esetekben, de Å‘k nem mindig érnek rá, vagy valljuk be, segítség helyett sokszor csak bajt okoznak.


Tovább >>

Költöztetés olcsón? Velünk lehetséges!

Költöztetés olcsón? Velünk lehetséges!

A fÅ‘városban meglehetÅ‘sen sok költöztetÅ‘ céget találni, ha az ember nekiáll keresni egy megbízható szolgáltatót. A költöztetÅ‘ cégek széleskörű szolgáltatásokat kínálnak, változatos árakon. Ha árajánlatot kérünk vagy csak megnézzük a honlapokon megadott árlistákat, hamar szembesülhetünk vele, hogy a költöztetést bizony nem mindenhol kedvezÅ‘ feltételekkel végzik.


Tovább >>

Költöztető cég Budapesten: gyors és megbí­zható!

Költöztető cég Budapesten: gyors és megbí­zható!

IdÅ‘nként elÅ‘fordul, hogy valamilyen életesemény miatt, mint a munkahelyváltás, vagy például az, hogy a család kinÅ‘tte a jelenlegi otthonát, nem marad más választás, mint a költözés. Budapesten belül sokszor nagyok a távolságok, és sok személyes holmit kellene áthordani a város egyik végébÅ‘l a másikba, ami nem könnyű feladat.

 


Tovább >>

Olcsó költöztetés a Dalmatransszal!

Olcsó költöztetés a Dalmatransszal!

Költözni nemcsak megterhelÅ‘, hiszen szó szerint felfordul az ember élete, hanem nagyobb összegeket is képes felemészteni a családi kasszából.  Ám a kiadások mérsékelhetÅ‘ek, ha már a költözést megelÅ‘zÅ‘en megfelelÅ‘en tájékozódunk arról, hogy mi mennyibe kerül és arról is, hogy a szolgáltatásokat hol vehetjük igénybe jutányos árakon.


Tovább >>

Költöztetés Budapesten: Segí­tünk beköltözni az új albérletbe!

Költöztetés Budapesten: Segí­tünk beköltözni az új albérletbe!

Az albérletek nagyon népszerűek manapság, fellendült irántuk a kereslet. A piacon zajlik az élet, ez pedig azt is jelenti, hogy sokan költöznek egyik lakásból a másikba, és sok helyen berendezés nélkül várja új lakóját az ingatlan.


Tovább >>

Profi költöztető csapatot keres? Jó helyen jár!

A költözés soha sem tartozott az egyszerű feladatok közé, hiszen számtalan tényezÅ‘re kell ilyenkor odafigyelni, és elég egy kis hiba, máris átláthatatlanná válnak a folyamatok. Ahhoz, hogy mindez elkerülhetÅ‘vé váljon, és a költözés valóban gyors, valamint hatékony lehessen, mindenképp profikra kell bízni a feladatot. Ha Ön még nem talált ehhez megbízható céget, ne kutasson tovább, profi költöztetÅ‘ink a rendelkezésére állnak!


Tovább >>

Költözne, de a hétvégét már nyugodt körülmények között töltené? Megoldható!

Költözne, de a hétvégét már nyugodt körülmények között töltené? Megoldható!

Sokan egy hosszú hétvégére, esetleg ünnepnapokra hagyják a költözést, pedig ezeken a napokon a pihenés és a kikapcsolódás lenne az elsÅ‘dleges az ember számára. Mi lenne, ha azt mondanánk: a költözésnek nem kell hosszúnak és fárasztónak lennie, sÅ‘t, a hétköznapokba is besűríthetÅ‘, anélkül, hogy az embernek amiatt kellene aggódnia, hogy valami balul sül el? A hétvége pedig ezáltal valóban megmaradna a kikapcsolódásra, és az új otthon nyugodt rendezgetésére.


Tovább >>

Télen költözik? Ne aggódjon, segí­tünk!

Télen költözik? Ne aggódjon, segí­tünk!

Vannak olyan váratlan szituációk az életben, amikor az embernek kell alkalmazkodnia a kialakult helyzethez. Nincs ez másképp egy költözéssel sem, mivel a külsÅ‘ tényezÅ‘k befolyására akár az is elÅ‘fordulhat, hogy a tervezett idÅ‘pontnál jóval késÅ‘bb sikerül csak elhagyni a korábbi ingatlant és birtokba venni az újat.


Tovább >>

Szakértő, tapasztalt csapat segí­ti a költöztetést í–nnek is!

Szakértő, tapasztalt csapat segí­ti a költöztetést í–nnek is!

Költözne, de még azt sem tudja, honnan szerzi be a szükséges dobozokat, zsákokat, madzagokat a pakoláshoz? Gyorsan kellene cselekednie, mert szorít az idÅ‘, de nincs benne gyakorlata, hogy ilyenkor kihez kell fordulni, kit kell megbízni például a bútorszállítással?


Tovább >>

Gyors költöztetés? - Profi szakembereinkkel nem lehetetlen!

Manapság, felgyorsult világunkban minden téren szűkös határidÅ‘vel kell számolniuk az embereknek, ami igaz a költözésekre is. E tényezÅ‘ nem túl elÅ‘nyös helyzetet teremt, hiszen, mint köztudott, a kapkodásból semmi jó nem származhat, de többnyire kívülálló okok miatt kell a költözés folyamatával igyekezni.


Tovább >>

Költözzön velünk, számoljon kalkulátorral!

Költözzön velünk, számoljon kalkulátorral!

Költözni mindig kihívásokkal teli feladat, amit hosszas szervezés, logisztika és elÅ‘készületek elÅ‘znek meg. Ha esetleg hiba csúszik a számításba, valamit rosszul becsültünk meg, az mindent felboríthat, nem kis bosszúságot okozva, nem beszélve az anyagi következményeirÅ‘l!


Tovább >>

Költöztetés Budapesten kí­vül, akár európai céllal is!

Költöztetés Budapesten kí­vül, akár európai céllal is!

A költözés a mindennapjaink része. Költözünk, ha kinÅ‘ttük a lakást, költözünk, ha új munkahelyet találtunk, de magánélet miatt, vagy a változás vágya miatt is új lakóhelyet kereshetünk. Belföldön ez sokaknál gyakori, de az sem ritka, ha valaki külföldön kezd új életet.


Tovább >>

Szolgáltatásainkról bővebben

Szolgáltatásainkról bővebben

Megbízható szolgáltatást keres akár több különbözÅ‘ területen? Manapság nem egyszerű olyan céget találni, ami megbízható, minÅ‘ségi színvonalon dolgozik és ráadásul még olyan árakon is, amik megfizethetÅ‘ek. Pedig van egy jó hírünk, mi pontosan ilyen cég vagyunk.


Tovább >>

Bí­zza szakemberekre nyári költözését!

Bí­zza szakemberekre nyári költözését!

A költözés mindig megterhelÅ‘ feladat, de az adott körülmények még inkább megnehezíthetik a tevékenységet, ilyen például az idÅ‘járás. A költöztetést tavaszra vagy Å‘szre érdemes idÅ‘zítenünk, de sajnos nem mindig tudjuk ezekre a hónapokra szervezni új otthonunk megteremtését.


Tovább >>

Miért fontos a tapasztalt segí­tség?

Miért fontos a tapasztalt segí­tség?

A profi költöztetés meglehetÅ‘sen összetett feladat, amelynek során nem csak arra kell odafigyelni, hogy minden épségben érkezzen meg a kijelölt helyre, hanem az idÅ‘pontok, esetleges szállítási nehézségek, különleges igények összehangolása is kiemelt szerepet játszik a munka során.


Tovább >>

Költöztetés Budapesten? Akkor Dalmatransz!

Költöztetés Budapesten? Akkor Dalmatransz!

Szeretné Budapesten belül megoldani a költözést?  Olcsó költöztetÅ‘ céget keres? Akkor ne kutasson tovább, válasszon minket!


Tovább >>

így védje törékeny tárgyait!

így védje törékeny tárgyait!

A profi költöztetÅ‘ cégek számára, így nekünk is, fontos, hogy az ügyfeleink értékei sérülés nélkül juthassanak célba. Ez kellÅ‘ szakértelemmel könnyen kivitelezhetÅ‘, azonban akár Ön is megtehet néhány óvintézkedést, ha mégis szükségét érezné. Melyek ezek? Eláruljuk!


Tovább >>

Raktárbérlés során is ideális a költözető cég megbí­zása

Fuvarozó cég bérlése abban az esetben is hasznos, ha szezonális vagy éppen nem használt tárgyait, bútorait szeretné ideiglenesen vagy akár tartósan tárolni valahol. Érdemes az értékek tárolására egy olyan Å‘rzött raktárt keresni, melyben az ott tároltakhoz csak a tulajdonosuk férhet hozzá.


Tovább >>

Miért fontos, hogy profik végezzék a költöztetést?

Miért fontos, hogy profik végezzék a költöztetést?

A költözés egy olyan része életünknek, amikor elsÅ‘dleges, hogy minden pontosan, precízen, és nem utolsó sorban sérülés és fennakadás nélkül történjen.


Tovább >>

Minél olcsóbb, annál jobb!

Minél olcsóbb, annál jobb!

A közeljövÅ‘ben szeretne házat, lakást vásárolni? Ha álmai otthonát keresi, a mai ingatlanpiacnak "hála" jó nagy összeget kell a vásárlásra fordítania. Sokan még hitelt is felvesznek, mert fontos számukra, hogy olyan környezetben éljenek, amit egy életen át szeretni fognak, és valljuk be, ez teljesen érthetÅ‘.


Tovább >>

Mielőtt költözik

Mielőtt költözik

A költözésnek nem feltétlenül kell stresszes folyamatnak lennie! Ahogyan az élet más területén, úgy itt is igaz, hogy ha maradéktalanul felkészülünk az elÅ‘ttünk álló feladatra, akkor nem érhetnek bennünket meglepetések.


Tovább >>

Költöztetés: jó tanácsok

Költöztetés: jó tanácsok

Költözés elÅ‘tt áll? Már elÅ‘re tart a procedúrától, és legszívesebben bele sem kezdene? Fogadja meg néhány hasznos tanácsunkat, és garantáljuk, hogy egészen más szemmel fog tekinteni a költöztetésre is!


Tovább >>

Mire érdemes koncentrálni a költöztetés során?

Mire érdemes koncentrálni a költöztetés során?

Mikor költöztetésre kerül a sor, legyen szó otthoni vagy munkahelyi költözésrÅ‘l, érdemes bizonyos szempontokat figyelembe venni, mielÅ‘tt szolgáltatást választunk.


Tovább >>

Profi csomagolóanyagokkal a zökkenőmentes költözésért

Profi csomagolóanyagokkal a zökkenőmentes költözésért

A megfelelÅ‘ csomagolóanyagokon elég sok múlik, hiszen bármennyire is óvatos a költöztetÅ‘, a nem megfelelÅ‘ csomagolásból általában sérülés vagy törés következik, ami könnyen elkerülhetÅ‘ lenne.


Tovább >>

Irodaköltözetés rövid határidővel? Nem probléma!

Irodaköltözetés rövid határidővel? Nem probléma!

A sikeres vállalkozások életében elÅ‘bb, vagy utóbb elérkezik a pillanat, mikor el kell kezdeni bÅ‘víteni a vállalatot. Mikor egy munkahely kinövi az addigi irodáját és nagyobb térre van szüksége egy új környezetben, akkor a legfontosabb, hogy a lehetÅ‘ legmegbízhatóbb költöztetÅ‘ céget válasszuk, mivel rengeteg felmerülÅ‘ problémát kell professzionális szinten áthidalni.


Tovább >>

Bí­zza profikra a lomtalaní­tást is!

Bí­zza profikra a lomtalaní­tást is!

Egy költöztetÅ‘ cég szolgáltatásait nem csak akkor vehetjük igénybe, ha esetleg új otthonba szeretnénk költözni, hanem akkor is, amikor egyéb más teendÅ‘ink miatt van szükség a gyors és teljes körű teherszállításra.


Tovább >>

Külföldre költözne? Mi megoldjuk!

Külföldre költözne? Mi megoldjuk!

Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy külföldön próbálnak meg érvényesülni a szakmájukban, ez persze tökéletesen érthetÅ‘, de amint biztossá válik az elhelyezkedés egy idegen országban, annál égetÅ‘bb kérdés a költözés kérdése is.


Tovább >>

Költöztetési praktikumok

Költöztetési praktikumok

A költözést szinte mindenki egy szükséges rossznak tartja. Valójában azonban ennek a műveletnek is megvannak az elÅ‘nyei. Gondoljunk csak bele, hogy ilyenkor hiányérzet és aggály nélkül szabadulhatunk meg a megannyi felesleges lim-lomtól, amit az évek alatt halmoztunk fel.


Tovább >>

Költözési kisokos: mit, mivel, hogyan?

Költözési kisokos: mit, mivel, hogyan?

Minden ember életében elérkezik az idÅ‘, mikor régi otthonát hátrahagyva egy újba kell költöznie. Jó esetben ez csak egyszer fordul elÅ‘, azonban vannak örök költözÅ‘k, akik életük során akár több tucatszor is új otthont keresnek.


Tovább >>

NINCS KILÓMÉTER DÍJ BUDAPESTEN

Sok költöztetÅ‘ cég számol minden kilóméterre díjat. Mi nem! Budapesti költöztetés esetén nálunk csak óradíj van!


Tovább >>

Bútor Vásárlási tanácsok

A bútorokat hosszú távra vásároljuk, ezért fontos, hogy körűltekintÅ‘ek legyünk a beszerzés során.


Tovább >>

Parkolás

A költöztetés idejét és költéségét komolyan befolyásolja a teherautó parkolási lehetÅ‘sége.

Érdemes 3-4 személyautónyi helyet elÅ‘re lefoglalni a költöztetés elÅ‘tt.

Javasolt saját személyautóval elÅ‘re a kiválasztott rakodási helyre parkolni esetleg a kukákat kitenni a parkolóba.

 


Tovább >>

Boldog új évet kí­vánunk!

Boldog új évet kívánunk minden kedves volt és leendÅ‘ ügyfelünknek!

Köszönjük, hogy ilyen sokan választottak minket a 2014 es évben is!

Kiemelnénk néhány települést azok közül ahol az elmúlt évben költöztettünk.

Budapest és annak vonzáskörzetében:

Pomáz, Szentendre, Budakalász, Dunakeszi, Fót, Kistarcsa, Pécel, Vecsés, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós, Érd, Törökbálint, Budaörs, Biatorbágy és számos további település..

Vidéki nagyvárosok:

GyÅ‘r, Debrecen, Szeged, Pécs, Miskolc, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Székesfehérvár és számos további város..

Töretlen lelkesedéssel állunk a 2015-ös évben is ügyfeleink rendelkezésére!

Dalmatransz


Tovább >>

Behajtási engedélyek

Behajtási engedélyek

Budapest területére, szükség esetén cégünk beszerzi a behajtási engedélyeket.


Tovább >>

Hűségkártya

Hűségkártya

Díjazzuk a hűséget. Kérje hűségkártyánkat a költöztetése után!

 


Tovább >>

Weboldalunk megújul

Hamarosan új menüpontokkal tartalommal bÅ‘vül a Dalmatransz költöztetés oldala.

Terveink között szerepel az alábbi témák részletesebb leírása egy külön menüpont alatt:

 


Tovább >>

Friss információk

Oldalunkat megújítjuk, mostantól itt osztjuk meg Önökkel híreinket.

 


Tovább >>


ÚJ SZERVER