Híreink | DALMATRANSZ - költöztetés országosan, Budapesten
Twitter
Tweets by Dalmatransz_hu
Facebook
Költöztetés, szállítás, fuvarozás, Budapest
06 70 600 70 10

Kérjen ingyenes visszahívást!


Hasznos tanácsok

- A törékeny, sérülékeny holmik dobozait érdemes megjelölni, külön rakni.


- Lift használatát érd- emes előre egyeztetni a házmesterrel, lakóközös- séggel a költöztetés elött.


- Hasznos, ha a fel- és lerakodás helyén, érkezésünk elött 2-3 személygépkocsi méretű hely le van foglalva.


- Gondolja át, hogy Ön, vagy szakemberek végezzék el a be- és kicsomagolásta költöztetés folyamán.


- A költöztetésnél jó, ha legalább két ember segíti a költöztetőket(mutatni, hogy mit vigyenek, örizni a teherautót).


- A törékeny tárgyakat újságpapírral, körbete- kerten, kibélelt dobozba javasolt csomagolni.


- Könnyű holmikat (ruhák,ágynemű,stb.) nagy dobozba vagy zsákba csomagolja.


- A kisméretű szobanövé- nyek költöztetéséhez célsze- rű, ha dobozokba helyez- zük, így a költöztetés során nem sérülnek meg.


- A költöztetésnél a nehéz könyveket, gépeket, tárgyakat kis dobozba rakja, hogy könnyen mozdíthatóak legyenek.


- Zsákos,dobozolt tárgya- kat érdemes a helyiségek szerint megjelölni.
Költöztetés gördülékenyen és biztonságosan!

Költöztetés gördülékenyen és biztonságosan!

Hosszú évek után elhagyja szeretett otthonát, és új, nagyobb házba költözik családjával? Ha profi, tapasztalt és megbízható budapesti költöztetÅ‘ céget keres, nálunk a lehetÅ‘ legjobb helyen jár! Nem szeretné teherként és kellemetlen nyűgként megélni a költözést? Olyan stresszmentes költöztetést képzel el, ahol minden gördülékenyen és lehetÅ‘ség szerint zökkenÅ‘mentesen történik? Ha költöztetés, többéves tapasztalattal rendelkezÅ‘ kollégáink profizmusában garantáltan nem csalódhat! Budapesti költöztetÅ‘ cégünkre rábízhatja az egész folyamat megszervezését: számíthat ránk a cipekedésnél, a bútorszerelésnél, a rakodásnál, a bútorszállításnál vagy éppen a csomagolásnál is.

Budapesti költöztetÅ‘ cégünk segítségével gyorsan, gördülékenyen és kiszámítható árak mellett rendezkedhet be új otthonában. Mivel elsÅ‘dleges célunk ügyfeleink elégedettsége, ezért ha minket választ a költöztetéshez, nem kell aggódnia amiatt, hogy sérülnek a bútorok, maximális figyelmet fordítunk a törékeny tárgyakra, miközben a váratlanul felmerülÅ‘ plusz költségek miatt sem kell aggódnia. 

Velünk egész egyszerűen külsÅ‘ szemlélÅ‘ként élheti meg a költöztetés folyamatát, és figyelheti, ahogy új otthonában minden a helyére kerül. Nem kell aggódnia akkor sem, ha nagyobb mennyiségű tárgyat, berendezést – bútorok, háztartási gépek, ruhák, törékeny tárgyak, könyvek – szeretne A pontból B-be költöztetni, hiszen különbözÅ‘ teherbírású és kapacitású teherautókkal állunk megbízóink rendelkezésére. Minden autónk gurtnival, szerszámosládával és a költöztetéshez szükséges egyéb segédeszközökkel fel van szerelve.

Évek óta visszatérÅ‘ megrendelÅ‘kkel dolgozunk, legyen Ön a következÅ‘ elégedett ügyfelünk! Szeretné megtekinteni a referenciáinkat? Konkrét árajánlatot kérne? Többet megtudna teherautóink műszaki állapotáról, specifikumairól? Weboldalunkon a legtöbb felmerülÅ‘ kérdésére választhat kaphat, miközben kollégáink is bizalommal várják mielÅ‘bbi jelentkezését! Keressen minket, és foglaljon idÅ‘pontot a gördülékeny költöztetéshez!


<< Vissza


ÚJ SZERVER