Híreink | DALMATRANSZ - költöztetés országosan, Budapesten
Twitter
Tweets by Dalmatransz_hu
Facebook
Költöztetés, szállítás, fuvarozás, Budapest
06 70 600 70 10

Kérjen ingyenes visszahívást!


Hasznos tanácsok

- A törékeny, sérülékeny holmik dobozait érdemes megjelölni, külön rakni.


- Lift használatát érd- emes előre egyeztetni a házmesterrel, lakóközös- séggel a költöztetés elött.


- Hasznos, ha a fel- és lerakodás helyén, érkezésünk elött 2-3 személygépkocsi méretű hely le van foglalva.


- Gondolja át, hogy Ön, vagy szakemberek végezzék el a be- és kicsomagolásta költöztetés folyamán.


- A költöztetésnél jó, ha legalább két ember segíti a költöztetőket(mutatni, hogy mit vigyenek, örizni a teherautót).


- A törékeny tárgyakat újságpapírral, körbete- kerten, kibélelt dobozba javasolt csomagolni.


- Könnyű holmikat (ruhák,ágynemű,stb.) nagy dobozba vagy zsákba csomagolja.


- A kisméretű szobanövé- nyek költöztetéséhez célsze- rű, ha dobozokba helyez- zük, így a költöztetés során nem sérülnek meg.


- A költöztetésnél a nehéz könyveket, gépeket, tárgyakat kis dobozba rakja, hogy könnyen mozdíthatóak legyenek.


- Zsákos,dobozolt tárgya- kat érdemes a helyiségek szerint megjelölni.
Költöztetés gördülékenyen és biztonságosan!

Költöztetés gördülékenyen és biztonságosan!

Hosszú évek után elhagyja szeretett otthonát, és új, nagyobb házba költözik családjával? Ha profi, tapasztalt és megbízható budapesti költöztető céget keres, nálunk a lehető legjobb helyen jár! Nem szeretné teherként és kellemetlen nyűgként megélni a költözést? Olyan stresszmentes költöztetést képzel el, ahol minden gördülékenyen és lehetőség szerint zökkenőmentesen történik? Ha költöztetés, többéves tapasztalattal rendelkező kollégáink profizmusában garantáltan nem csalódhat! Budapesti költöztető cégünkre rábízhatja az egész folyamat megszervezését: számíthat ránk a cipekedésnél, a bútorszerelésnél, a rakodásnál, a bútorszállításnál vagy éppen a csomagolásnál is.

Budapesti költöztető cégünk segítségével gyorsan, gördülékenyen és kiszámítható árak mellett rendezkedhet be új otthonában. Mivel elsődleges célunk ügyfeleink elégedettsége, ezért ha minket választ a költöztetéshez, nem kell aggódnia amiatt, hogy sérülnek a bútorok, maximális figyelmet fordítunk a törékeny tárgyakra, miközben a váratlanul felmerülő plusz költségek miatt sem kell aggódnia. 

Velünk egész egyszerűen külső szemlélőként élheti meg a költöztetés folyamatát, és figyelheti, ahogy új otthonában minden a helyére kerül. Nem kell aggódnia akkor sem, ha nagyobb mennyiségű tárgyat, berendezést – bútorok, háztartási gépek, ruhák, törékeny tárgyak, könyvek – szeretne A pontból B-be költöztetni, hiszen különböző teherbírású és kapacitású teherautókkal állunk megbízóink rendelkezésére. Minden autónk gurtnival, szerszámosládával és a költöztetéshez szükséges egyéb segédeszközökkel fel van szerelve.

Évek óta visszatérő megrendelőkkel dolgozunk, legyen Ön a következő elégedett ügyfelünk! Szeretné megtekinteni a referenciáinkat? Konkrét árajánlatot kérne? Többet megtudna teherautóink műszaki állapotáról, specifikumairól? Weboldalunkon a legtöbb felmerülő kérdésére választhat kaphat, miközben kollégáink is bizalommal várják mielőbbi jelentkezését! Keressen minket, és foglaljon időpontot a gördülékeny költöztetéshez!


<< Vissza


ÚJ SZERVER