Híreink | DALMATRANSZ - költöztetés országosan, Budapesten
Twitter
Tweets by Dalmatransz_hu
Facebook
Költöztetés, szállítás, fuvarozás, Budapest
06 70 600 70 10

Kérjen ingyenes visszahívást!


Hasznos tanácsok

- A törékeny, sérülékeny holmik dobozait érdemes megjelölni, külön rakni.


- Lift használatát érd- emes előre egyeztetni a házmesterrel, lakóközös- séggel a költöztetés elött.


- Hasznos, ha a fel- és lerakodás helyén, érkezésünk elött 2-3 személygépkocsi méretű hely le van foglalva.


- Gondolja át, hogy Ön, vagy szakemberek végezzék el a be- és kicsomagolásta költöztetés folyamán.


- A költöztetésnél jó, ha legalább két ember segíti a költöztetőket(mutatni, hogy mit vigyenek, örizni a teherautót).


- A törékeny tárgyakat újságpapírral, körbete- kerten, kibélelt dobozba javasolt csomagolni.


- Könnyű holmikat (ruhák,ágynemű,stb.) nagy dobozba vagy zsákba csomagolja.


- A kisméretű szobanövé- nyek költöztetéséhez célsze- rű, ha dobozokba helyez- zük, így a költöztetés során nem sérülnek meg.


- A költöztetésnél a nehéz könyveket, gépeket, tárgyakat kis dobozba rakja, hogy könnyen mozdíthatóak legyenek.


- Zsákos,dobozolt tárgya- kat érdemes a helyiségek szerint megjelölni.
Költöztető cégünk Budapesten időhúzás nélkül oldja meg a költöztetést!

Költöztető cégünk Budapesten időhúzás nélkül oldja meg a költöztetést!

A költözés nem egy emberes feladat, de nem is kettő. Fontos a felkészült, rutinos és profi költöztető csapat megléte, akik teljesíteni tudják a megrendelők elvárásait. 


Ezek az elvárások nem csupán abban merülhetnek ki, hogy az összes holmi épségben megérkezzen az új otthonba, hanem abban is, hogy időhúzás nélkül kerüljön át egyik lakásból a másikba. Miért fontos az, hogy egy budapesti költöztető cégre rá lehessen bízni a költöztetés pontos teljesítését is?

Először is nagy igazság, hogy az idő az pénz. Minden budapesti költöztető cég a ledolgozott óradíjak alapján számolja fel a végleges költségeket, amit kiegészítenek még bizonyos plusz költségekkel is, mint amilyen a munkatársak óradíja vagy a csomagolóanyagok. Sokan igyekeznek az áraikat minél magasabbra kerekíteni előre nem bevallott, rejtett költségekkel, illetve a költöztetés idejének kitolásával. Ez természetesen nem tisztességes eljárás és csupán az ügyfelek kifosztását célozza meg.

A mi budapesti költöztető cégünk nem azért dolgozik, hogy a legtöbbet keressen az ügyfeleken, hanem azért működik, hogy a legtöbbet segítsen a megrendelőknek. Amit elvállalunk, azt elvégezzük késedelem nélkül, és nem csapjuk össze a munkát vagy toljuk ki az időt a minél több megkezdett óráért. A budapesti költöztető cégünk nagy rutinnal rendelkezik a bútorok szétszerelésében, pakolásában és szállításában, kiveszi a részét a csomagolásból és tudja, melyik út a legrövidebb. Ennek köszönhetően reálisan meg tudjuk becsülni, hogy egy költöztetésre mennyi idő szükséges, tanácsot adunk a teherautó és a rakodók számának megválasztásához. A budapesti költöztető cégünk a költözést időhúzás nélkül végzi el és arra törekszik, hogy a megbízók minden téren elégedettek legyenek a szolgáltatásokkal. Amennyiben velünk akar költözni, keresse fel budapesti költöztető cégünket megadott elérhetőségek egyikén!


<< Vissza


ÚJ SZERVER