Szolgáltatásaink | DALMATRANSZ - költöztetés országosan, Budapesten
Twitter
Tweets by Dalmatransz_hu
Facebook
Költöztetés, szállítás, fuvarozás, Budapest
06 70 600 70 10

Kérjen ingyenes visszahívást!


Hasznos tanácsok

- A törékeny, sérülékeny holmik dobozait érdemes megjelölni, külön rakni.


- Lift használatát érd- emes előre egyeztetni a házmesterrel, lakóközös- séggel a költöztetés elött.


- Hasznos, ha a fel- és lerakodás helyén, érkezésünk elött 2-3 személygépkocsi méretű hely le van foglalva.


- Gondolja át, hogy Ön, vagy szakemberek végezzék el a be- és kicsomagolásta költöztetés folyamán.


- A költöztetésnél jó, ha legalább két ember segíti a költöztetőket(mutatni, hogy mit vigyenek, örizni a teherautót).


- A törékeny tárgyakat újságpapírral, körbete- kerten, kibélelt dobozba javasolt csomagolni.


- Könnyű holmikat (ruhák,ágynemű,stb.) nagy dobozba vagy zsákba csomagolja.


- A kisméretű szobanövé- nyek költöztetéséhez célsze- rű, ha dobozokba helyez- zük, így a költöztetés során nem sérülnek meg.


- A költöztetésnél a nehéz könyveket, gépeket, tárgyakat kis dobozba rakja, hogy könnyen mozdíthatóak legyenek.


- Zsákos,dobozolt tárgya- kat érdemes a helyiségek szerint megjelölni.
Szolgáltatásaink

Tekintse meg szolgáltatásainkat és vegye igyénybe az Önnek megfelelőt!

Belföldi és nemzetközi költöztetés

Költöztetés
 • Vállaljuk lakások, családi házak, irodák, raktárak teljes körű költöztetését, a bútorok szakszerű szétszerelésétől az alapos csomagolásig.
 • Évente több száz költöztetést végzünk, melynek jelentős része Budapestet érintő költöztetés, de számos, országhatáron túli költöztetést is végeztünk már.
 • Az Európai Unión belül bárhová vállalunk költöztetést. A következő országokba(ból) költöztettünk már: Ausztria, Németország, Franciaország, Anglia, Belgium, Dánia, Svédország, Spanyolország, Svájc, Lengyelország, Szlovákia.
 • Minden teherautónk, mobiltelefonnal el van látva, amely segítségével ingyenesen tudunk kommunikálni a hatékonyabb munkavégzés érdekében.
 • Sofőrjeinket, rakodóinkat szigorú szempontok szerint válogattuk meg. Alkalmazottaink jelentős része már sok-sok éve nálunk dolgozik, kölcsönös elégedettség mellet.
 • Nagyobb költöztetéseknél, ingyenes helyszíni felmérés után pontosabb irányárat tudunk adni.

Használja költöztetés árkalkulátorunkat vagy tekintse meg költöztetés árainkat!

Lomtalanítás

Lomtalanítás
 • Ha megunta régi bútorát, esetleg, már nem fér a sok bedobozolt, bezsákolt régi lomtól, keressen fel minket. Cégünk vállalja a lomok eltávolítását, hivatlos szemétlerakóhelyekre. Nállunk nem Önnek kell megrakodni, a konténert, mi teljeskörűen elvégezzük a lomtalanítást, rakodással,szállítással együtt!Ha költöztetésével együtt az ingóságaink egy részét lomtalanítani kell, azt is elvégezzük! A lomok elszállításának díját az áraink menüpontban megtekintheti.
 • Veszélyes anyagok elszállítását nem vállaljuk.

Belföldi és nemzetközi fuvarvállalás

Nemzetközi szállítás
 • Az egész Európai Unió területén végzünk szállítást.
 • Bármilyen raklapos, vagy darabárút elszállítunk, mennyiségtől és súlytól függetlenül.
 • Lehet szó akár egy 10 kg-os doboz, Párizsból-Budapestre, vagy 40 tonna raklapos árúról Londonból-Milanóba történő elszállításáról, mi megoldjuk!
 • Kiterjedt kapcsolati rendszerrel rendelkezünk, melynek segítségével, gyorsan és rendkívül kedvező áron tudunk nemzetközi szállítást végezni.
 • Az EU bármely pontjáról 2-3 nap alatt Magyarországra szállítjuk áruját!

Csomag- és kisáruszállítás, tehertaxi

Tehertaxi
 • Budapesten, országosan és az egész EU-ban vállalunk csomag és kisáruszállítást, tehertaxi szolgáltatást!
 • Saját autóinkkal és kiterjedt kapcsolati rendszerünkön keresztül, több tucat szállítócég segítségével oldjuk meg szállítási igényét.

Rakodás

Rakodás
 • Állandó csapatunk mellett nagy létszámban rendelkezünk tartalék munkaerővel, mely mozgósításával akár 15-20 főt is tudunk biztosítani, egy nagyobb volumenű munkához.
 • Speciális áru szállítás esetén, emelőhátfalas autót tudunk biztosítani, melyhez kézi emelőt(béka) viszünk magunkkal.
 • Vállaljuk kamionok kézi fel- és lerakodását.
 • Szükség esetén végzünk raktáron belüli anyagmozgatást.
 • Házon belüli és körüli rakodást, bútorok átmozgatását is ránk bízhatja.
 • Költöztetés előtt, után ingóságait ki- és becsomagoljuk, amihez akár a csomagolóanyagot is tudjuk biztosítani.

Csomagolóanyag

Csomagolóanyag
 • Költöztetéshez jó minőségű dobozokat tudunk biztosítani. Dobozaink 3 rétegű hullámpapírból készültek. Tiszták, újak, vagy újszerűek. Összehajtott állapotban kis helyen is tárolhatóak, szállíthatóak.
 • Továbbá ragasztószalagot is árulunk, mellyel a dobozaink könnyen összeragaszthatóak, és a bútorok becsomagolásához is elengedhetetlen kellék a ragasztószalag.
 • Értékesítünk légpárnás fóliát, mely a különösen sérülékeny darabok (TV, akvárium, festmény..) megvédésére a legtökéletesebb eszköz. A nagyobb méretű bútorok csomagolására sztreccsfóliát ajánlunk, mely megakadályozza a bútorok megsérülését a költöztetés közben.

Válassza a budapesti bútorszállítást!

belföldi és nemzetközi költöztetés

Új bútort vásárolt, de nem tudja megoldani annak házhoz szállítását? Vegye igénybe a bútorszállítást Budapesten, amit költöztető cégünk szolgáltatásai között szintén megtalál! Hiába csak egyetlen bútort vásárolt, ha nincsen hozzá megfelelő járműve vagy nem biztosítanak segítséget az elszállításához. Ezt a problémát könnyen meg lehet oldani, ha megrendeli tőlünk a bútorszállítást Budapesten.

Jól felszerelt gépparkunknak és kapcsolatainknak köszönhetően a megrendelő igényeihez és a bútor méreteihez passzoló szállító járművet biztosítunk. Ez lehet tehertaxi vagy teherautó is akár. A bútorszállítást Budapesten korrekt árakkal, rugalmasan és rövid határidővel teljesítjük, ezért Önnek nem kell mást tennie, csak időben megrendelni a szolgáltatást.

A bútorvásárlást zökkenőmentesen segítünk letudni és megoldjuk a szállítással járó problémákat! Az üzlettől házig szállítunk, és a pakolást is elvégezzük. Érdeklődjön szolgáltatásaink részleteiről elérhetőségeink egyikén!

Nem kell egyedül csinálnia, segítünk a belföldi és nemzetközi költöztetésben is!

belföldi és nemzetközi költöztetés

Költözik, de nincs kivel? Pedig valakinek be kell dobozolni az apróságokat és össze kell pakolni a nagyobb dolgokat is, lecipelni a kanapét a lépcsőn és felcipelni a nagy szekrényt az emeletre. Ha jó helyen keresi, a segítség máris érkezik, méghozzá profi költöztetők képében.

A belföldi és nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásokat költöztető és fuvarozó cégünk repertoárjában is megtalálja. Keressen fel minket bizalommal, és nyugodtan hárítsa ránk a belföldi és nemzetközi költöztetés oroszlánrészét! Vállalunk költöztetést, illetve szállítást irodáknak, magán megrendelőknek egyaránt, de a lényeget minden esetben megtartjuk, hogy sikeres legyen a projekt. A teljeskörű szolgáltatást is biztosítjuk, mert nem csak cipekedünk, de szerelünk és csomagolunk is. Mindezt nagyon jó áron biztosítjuk ügyfeleinknek és arra törekszünk, hogy minden igényre találjunk ideális megoldást. Mikor kell költöznie, milyen messze van a cél, mennyi holmija van, hány költöztetőre lesz szükség. Ezekre a kérdésekre kell válaszolnia, és a többit mi megoldjuk.

A belföldi és nemzetközi költöztetéshez a személyre szabott árajánlatot igényelje kollégáinktól a megadott elérhetőségeink egyikén!

Csomag- és kisáruszállítás, tehertaxi szolgáltatás webáruházak részére is

tehertaxi

Modern világunkban a mindennapjaink részéve vált az internetes kereskedelem. Rengetegen vásárolnak ilyen módon, az a cég, amelyik nem rendelkezik webshoppal, jelentős hátrányból indul. Ön most szeretné beindítani cége online kereskedelmét? Vagy nincs megelégedve a jelenlegi csomagszállító céggel? Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi kedvező árú csomag- és kisáruszállítással, valamint tehertaxi szolgáltatással állunk rendelkezésére!

Az online vásárlásnál az ügyfeleknek nagyon fontos, hogy a megrendelt termékeket épségben, az előre ígért határidőig kapják meg. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a csomag- és kisáruszállítás, illetve a tehertaxi területén. A ránk bízott árucikkeket mindig időre, sérülésmentesen szállítjuk ki, így a velünk szerződésben lévő cégek ügyfelei garantáltan elégedettek lesznek a házhoz szállítással.

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, és bízza ránk a csomag- és kisáruszállítást, válassza megbízható tehertaxi szolgáltatásunkat!


ÚJ SZERVER