Főoldal | DALMATRANSZ - költöztetés országosan, Budapesten
Twitter
Tweets by Dalmatransz_hu
Facebook
Költöztetés, szállítás, fuvarozás, Budapest
06 70 600 70 10

Kérjen ingyenes visszahívást!


Hasznos tanácsok

- A törékeny, sérülékeny holmik dobozait érdemes megjelölni, külön rakni.


- Lift használatát érd- emes előre egyeztetni a házmesterrel, lakóközös- séggel a költöztetés elött.


- Hasznos, ha a fel- és lerakodás helyén, érkezésünk elött 2-3 személygépkocsi méretű hely le van foglalva.


- Gondolja át, hogy Ön, vagy szakemberek végezzék el a be- és kicsomagolásta költöztetés folyamán.


- A költöztetésnél jó, ha legalább két ember segíti a költöztetőket(mutatni, hogy mit vigyenek, örizni a teherautót).


- A törékeny tárgyakat újságpapírral, körbete- kerten, kibélelt dobozba javasolt csomagolni.


- Könnyű holmikat (ruhák,ágynemű,stb.) nagy dobozba vagy zsákba csomagolja.


- A kisméretű szobanövé- nyek költöztetéséhez célsze- rű, ha dobozokba helyez- zük, így a költöztetés során nem sérülnek meg.


- A költöztetésnél a nehéz könyveket, gépeket, tárgyakat kis dobozba rakja, hogy könnyen mozdíthatóak legyenek.


- Zsákos,dobozolt tárgya- kat érdemes a helyiségek szerint megjelölni.
 ÁRKALKULÁTOR KÖLTÖZTETÉSHEZ! - Számoljon velünk!(klikk)

FOLYAMATOS KEDVEZMÉNYEK


teherautó Legjobb ár = 3800Ft/óra 3500Ft/óra
3,5t teherautó + költöztető + költöztető = 7700Ft/óra 7200Ft/óra
7,5t teherautó + költöztető + költöztető + költöztető = 10500Ft/óra 10000Ft/óra

HÍVJON BENNÜNKET!
06 70 600 70 10
TELJESKÖRŰ TANÁCSADÁSSAL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!!

Költöztesse velünk holmiát új otthonába!

Tekintse meg költöztetés árainkat vagy használja költöztetés árkalkulátorunkat!

10 ok amiért érdemes bennünket választani

  1. Kedvező díjon, rejtett költségek nélkül dolgozunk!
  2. Megbízható, minőségi munkavégzést biztosítunk több, mint 25 éve!
  3. Nincs időhúzás! Nekünk is fontos a megfelelő munkatempó!
  4. Évek óta dolgozunk együtt, komoly tapasztalatokat gyűjtöttünk.
  5. Teherautóink jól felszereltek és karbantartottak.
  6. Gépjárműveink nyomkövető rendszerrel ellátottak.
  7. Csomagolóanyag széles választékát biztosítjuk!
  8. Könnyen elérnek minket bármikor! Ha épp foglalt a vonalunk visszahívjuk!
  9. Több ezer bútort szedtünk szét és szereltünk össze már, így ebben is segítünk!
  10. Költöztetést Budapesten, országosan és Európában egyaránt folyamatosan végzünk!

10+1. Ha valaki többször minket választ, előnyben részesülhet a foglalás menetében.

10+1+1. Az oldalon található kalkulátorral, pár kattintás után, kiszámíthatóbbá válik költözésének költsége!


+1 ok - árkalkulátorral a költözés is kiszámíthatóbb!

Előre tervezni mindig kényelmesebb megoldást kínál, főként, ha pontosan tisztában lehetünk a dolgok alakulásával. Legyen szó bármilyen kiadásról, szeretjük, ha előre tudunk kalkulálni. Ez a költöztetés szférájában nem mindig lehetséges. Vannak vállalkozások, ahol a folyamat lebonyolításának végeztével derül csak ki, hogy milyen kiadást jelentett a procedúra.

Árkalkulátorunk segítségével már a költöztetés pillanatában konkrét számokkal tervezhet, csupán néhány információra van szükség, mint a honnan-hová, a teherautó típusa, a rakodók száma, és a fel-, illetve lerakodás hozzávetőleges időintervalluma. Ez utóbbi esetében érdemes felfele kerekíteni, ám vegye figyelembe azt is, hogy minden megkezdett órát felszámolunk. Tehát, ha Ön úgy véli, a folyamat körülbelül 50 percet vehet igénybe, kalkuláljon 60 perccel, így a költöztetés során felmerülhető problémák, mint a kiszakadó doboz, a keresztbe parkoló szomszéd, és hasonló váratlan helyzetekre is lesz időlimit, de fontolja meg alaposan.

Válassza egyedülálló megoldásunkat Ön is, hogy a költöztetés pontos, korrekt és kiszámítható lehessen!

Kiemelt hírünk

Költöztetés gördülékenyen és biztonságosan!

Költöztetés gördülékenyen és biztonságosan!

Hosszú évek után elhagyja szeretett otthonát, és új, nagyobb házba költözik családjával? Ha profi, tapasztalt és megbízható budapesti költöztetÅ‘ céget keres, nálunk a lehetÅ‘ legjobb helyen jár! 


Tovább >>


A költöztetés során leggyakrabban felmerülő kérdések

Mennyivel kell előre lefoglalni a költöztetés időpontját?


Természetesen minél hamarabb, de akár az utolsó pillanatban is tudunk megoldást kínálni. Vannak napok, amelyek jellemzően hamar telítődnek. A péntek, szombat, vasárnap népszerű költöztetési nap, továbbá a hónapok vége is hamarabb telítődni szokott. Ezért akik ilyen kiemelten népszerű időszakban szeretnének költözni, azoknak javasoljuk akár hetekkel előre az időpont lefoglalását. Általában 2-3 nappal a költöztetés előtt is tudunk megfelelő időpontot találni ügyeleinkeknek. Természetesen nem mindegy hogy egy 3 órás budapesti költöztetésről vagy egy egész napos országon átívelő költöztetésről van szól.

Hogyan számolják a költöztetés díját?


Törekedtünk az egyszerű és mindenki számára könnyen követhető elszámolás kialakítására. Budapesten egyszerűen csak óradíjat számolunk. Amely a költöztetés megkezdésétől annak befejezéséig minden megkezdett munkaóra alapján kerül kiszámításra. Budapesti költöztetés esetén egy óra alapdíjat számolunk fel, amely a mindenkori óradíjjal egyezik meg. Vidéki költöztetés esetén a rakodási időkre a Budapesten is alkalmazott óradíj kerül felszámítsa, az utazási időre egy csökkentett óradíjat számolunk fel, amely a rakodók számától függ. A vidéki költöztetés során minden megtett kilométer felszámításra kerül.
Díjainkról ide kattintva tájékozódhat.

Milyen költöztető autókkal rendelkeznek?


A költöztetéseknél elterjedt összes járműkategóriával rendelkezünk. 3,5 tonna, 7,5 tonna valamint 12 tonna összsúlyú autókkal rendelkezünk. Csak minőségi járművekkel dolgozunk. Kisteherautóink (3,5t) Toyota Dyna-k, nagyobb méretű teherautóink (7,5t-12t) MAN típusú 5 évnél fiatalabb teherautók. Mivel a költöztetés során nem a súly hanem a térfogat a fontosabb szempont, ezért minden teherautónk a lehető legnagyobb felépítménnyel rendelkezik. Toyota Dyna teherautóink 20-25 köbméteresek, amelyek a kategóriájának legnagyobbjai, és a belvárosba is behajthatnak! Nálunk az egész család utazhat az féltett tárgyaival együtt, mert rendelkezünk olyan Toyota Dyna teherautóval, amelyben egyszerre 6 fő is utazhat! 12 tonnás MAN teherautóink emelőhátfallal rendelkeznek, amely segítségével a nehéz és sérülékeny ingóságait is szakszerűen be- és ki tudjuk rakodni.

Az autóik költöztetéshez kialakítottak? Fel vannak szerelve költöztetéshez szükséges segédeszközökkel?


A teherautóink megvásárlásakor már törekedtünk arra, hogy a költöztetésben felmerülő minden speciális igénynek megfeleljenek. Teherutóink nagy raktérrel rendelkeznek. Rendelkezünk olyan teherautóval is amely akár 6 személy szállítására is alkalmas egy 60nm lakás teljes berendezésének elszállításával együtt. Teherautóinkon nagy mennyiségben található pokróc, paplan, pléd amellyel a menet közben mozgó, súrlódó ingóságok levédhetőek. Rengeteg kötéllel rendelkeznek még rakodó kollégáink, hogy megfelelően stabil legyen a teherautón a bútorok lerögzítése. Minden autónk rendelkezik egy alapszintű szerszámkészlettel. Továbbá autóink rendelkeznek kiskocsival amely az dobozok, apróságok költöztetésénél nagyon meggyorsítja a rakodást. Sofőrjeink nem tévednek el, minden autónk GPS segítségével közlekedik a leggyorsabb útvonalon.

Mit kell tudniuk, ahhoz hogy a költöztetésemre árajánlatot adjanak?


1. Mikor költözik.


Természetesen nem lehet minden esetben pontosan előre megadni a költöztetés idejét, de nekünk az is sokat segít, ha valamilyen módon meg tudja jelölni a várható időszakot. Ha van/vannak pontos dátum/dátumok akkor kérjük azt adja meg. Jelölje meg kérem továbbá, hogy a nap mely részében lehetséges a költöztetés végrehajtása.

2. Honnan hová költözik.


Budapesti költöztetés esetén lehetőleg a pontos címet adja meg, vidéki szállítás esetén akár a város is elég lehet. A pontos cím birtokában, ajánlatadás előtt le tudjuk ellenőrizni a, behajtási korlátozásokat, vagy esetleg az adott helyszín jellemzőit. Szerencsére már hazánkban is elérhető a Google Street View amely segítségével az utcák szélességét, a parkolási lehetőségeket is le tudják kollégáink ellenőrizni a helyszín megtekintése nélkül. Budapesten a behajtási engedélyeket szükség esetén előre beszerezzük.

3. Rakodási körülmények a költöztetés helyszínein.


Milyen messze tudunk leparkolni a ház, lakás bejáratától. Lépcsőzni kell-e az udvaron? Hányadikról, hányadikra költöznek? Van-e lift? Mekkora a lift? Az Önök részéről lesz e segítség a rakodásban?

4. Egyéb fontos a költöztetéshez kapcsolódó információk.


Nehéz tárgyakat kell-e költöztetni: zongora, páncélszekrény,nagy méretű fénymásoló gép, bármilyen 100kg feletti egyéb tárgy.

Csomagolóanyagot kérnek -e. Rendelkezünk, költöztető dobozzal, zsugorfóliával, légpárnás fóliával, doboz ragasztóval, csomagolópapírral. Kérem jelezzék előre, ilyen irányú igényüket és egy előre egyeztetett időpontban a csomagolóanyagokat kiszállítjuk. Az épen visszaszolgáltatott dobozokat csökkentett áron visszavásároljuk.

Csomagolást kérnek-e. Szükség esetén kollégáink a be- és/vagy a kicsomagolást is elvégzik az Ön részére. Az árajánlatkéréskor/megrendeléskor kérem jelezzék amennyiben csomagolási szolgáltatásunkra igényt tartanak és mi úgy szervezzük a költöztetést, hogy az ennek megfelelő létszámú és szaktudású csapatot küldjük Önhöz.

Bútorszerelésre szükség van -e. Minden költöztető csapatunk rendelkezik egy alapszintű szerszámkészlettel, ennek ellenére kéjük Önt , hogy minden esetben amikor bútor szerelésre van szüksége már az ajánlatkéréskor jelezze a számunkra. Sok esetben az ügyfél úgy gondolja, hogy a szekrényeket érdemes lapra szerelni, de ha a szétszerelés nélkül is felférnek az ingóságok, akkor felesleges a bútorok szétszerelése. Egyben egy szekrényt mozgatni kevesebb idő, mint ha a darabjait egyenként kellene be- és kirakodni. A bútorelemek is nagyobb biztonságban vannak összeszerelt állapotban. Azonban vannak olyan esetek amikor a bútorok szétszerelése elkerülhetetlen. Például ha másképp nem férnek ki az ajtón vagy, ha sok bennük a sérülékeny elem.

Speciális rakodási körülmények. A költöztetési árajánlat megírásához tudnunk kell, ha le kell engedni valamit az ablakból vagy a teraszról.

Mikorra foglaljam a költöztetés kezdési idejét?


Fix kezdési időt, elsősorban reggelre tudnunk adni, abból adódóan, hogy ha nem az Ön költöztetése az első a nap folyamán, akkor felelőtlenség lenne a részünkről ígéretet tenni a pontos kezdésre. Kollégáink azonban a sok éves tapasztalatnak köszönhetően nagy pontossággal meg tudják becsülni a, költöztetésekhez szükséges időt, ezért szinte mindig a délutáni munkakezdések is a megbeszélt időpont szerint történnek. Az esetleges késést természetesen időben előre jelezzük.

Pontosan tudnak érkezni költöztetéshez?


Természetesen mindig törekszünk a pontos érkezésre, de valótlan lenne azt állítani , hogy sosem fordulnak elő késések. A szakma sajátosságából adódóan, számos rajtunk kívül álló tényező is meghatározhatja az érkezésünk idejét. Azon kevés alkalmakkor amikor valamiért késve érkezünk, természetesen időben jelezzük ezt az ügyfél részére. A forgalom, egy esetleges technikai probléma is okozhat késést, de akár az előző költöztetés során felmerült váratlan ok is. Egy egyszerű példa erre, ha például a kedves ügyfél által lefoglalt parkolóba valaki odaáll és így kénytelenek vagyunk lényegesen messzebbre pakolni.

Ha a költöztetés közben esetleg valami megsérül ki vállal érte felelősséget?


A költöztetés nem a rendeltetés szerű használata az ingóságoknak, de mi ennek ellenére hisszük, hogy ha mindent megteszünk a biztonságos és szakszerű szállítás érdekében akkor elkerülhetőek az ilyen sérülések. Valótlanság volna azt állítani, hogy amikor évente több száz költöztetést elvégzünk és költöztetésenként akár több száz ingóságot megmozgatunk, akkor sosem fordul elő egy hajszál karcolás vagy valamilyen sérülés. Ha ilyen történne akkor ezért mi vállaljuk a felelősséget. Fontos, hogy csak a helyszínen jelzett problémát tudjuk kezelni, utólag nem áll módunkban ilyen jellegű panaszt elfogadni.

Mikor érdemes helyszíni felmérést kérni a költöztetéshez? Ez mennyibe kerül?


Telefonos ajánlatkérés során feltesszük azokat a kérdéseket, amelyek alapján megpróbáljuk megbecsülni a költöztetéshez szükséges időt. Egy átlagos, lakás vagy családi ház esetében elég ha kollégánk kérdéseire válaszol és ő ebből fel tudja mérni a szükséges csapat létszámot és teherautó méretet. Jellemzően családi házaknál, ahol az alapterület 100 nm felett van és melléképület is található érdemes lehet a felmérést igénybe venni. Kollégánk mindig fel fogja hívni az Ön figyelmét, hogy ha úgy gondolja, hogy a megfelelő ajánlatadáshoz szükséges a helyszínre kimennünk. A felmérést Budapest területén díjmentesen elvégezzük.

ÚJ SZERVER